Bug reports (Spoilers ahoy!)

All things Desktop Dungeons

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby The Avatar on Fri Nov 22, 2013 1:54 am

If you spawn next to the boss in Tinker Gold, he doesn't give his flavor text.
JakshdfFiha$#jaigb532i97fbnPKASN*@)sdjbau9a0)f+,Ahghs*hr)sk_sabdh^ujsbUA3{mvio/~dgffdsT^klndf,#ikon%(d

I speak chaos.
User avatar
The Avatar
 
Posts: 4453
Joined: Mon Sep 12, 2011 8:52 pm
Location: Demonic Library

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby Darvin on Sat Nov 23, 2013 12:12 am

Just completed a hard Gaan-Telet run as vampire. I used only physical attacks against Horatio, but was not awarded the specialist badge. I did have whurrgarbl and was dealing burning damage on hit. Not sure if this is a bug or just the burning effect counting as magic damage for the purpose of the badge.
User avatar
Darvin
 
Posts: 3136
Joined: Thu Jun 02, 2011 1:44 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby The Avatar on Sat Nov 23, 2013 12:43 am

Burning is magic damage. On that point it is also reduced by magic res (I think).
JakshdfFiha$#jaigb532i97fbnPKASN*@)sdjbau9a0)f+,Ahghs*hr)sk_sabdh^ujsbUA3{mvio/~dgffdsT^klndf,#ikon%(d

I speak chaos.
User avatar
The Avatar
 
Posts: 4453
Joined: Mon Sep 12, 2011 8:52 pm
Location: Demonic Library

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby Blovski on Sat Nov 23, 2013 1:15 am

Since the update, I only have health and mana potions available from shops (having fully upgraded the witch and completed all her quests earlier).
Blovski
 
Posts: 519
Joined: Tue Apr 24, 2012 7:21 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby Urthop on Sat Nov 23, 2013 5:14 am

The Avatar wrote:Burning is magic damage. On that point it is also reduced by magic res (I think).

Correct, when I was playing earlier, I couldn't do more then 1 damage through burning on Golems at level 1.
Urthop
 
Posts: 52
Joined: Mon Nov 11, 2013 11:33 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby OneMoreNameless on Sat Nov 23, 2013 6:17 am

The game is kicking me back to the title / login screen after completing any and every dungeon. This happens after continuing out of the completion stats victory screen, and leaves me stuck reading unlock messages and whatnot while staring at the opening cluttered desk image instead of the actual kingdom where new stuff is presumably appearing. And yes, this breaks several of the early tutorials - the hand indicating what to click on next appears floating above the title screen and prevents me from hitting 'Play' to return to the kingdom unless I close and restart the game entirely.

I purchased and started playing Desktop Dungeons through Steam today, and this occurs regardless of whether the client is online, offline, or I've just run the game .exe without Steam open.

(Also, on a lesser note, mousing over the class challenge medal icons in the main menu codex states 'Click to select this challenge' when you cannot, in fact, click there to select the challenge.)
OneMoreNameless
 
Posts: 124
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:26 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby OneMoreNameless on Sat Nov 23, 2013 8:01 am

... and now I just noticed that my class / badge completion stats are being wiped every time that I quit the game. Even nicely through the menu buttons.

*unamused stare*
OneMoreNameless
 
Posts: 124
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:26 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby Nurator on Sat Nov 23, 2013 12:16 pm

Small one: If you use a Slayer Wand on an Illusion in Halls of Steel and then shatter the orb to get rid of all illusions, a skull appears on the one, that you killed with the slayer wand.
Nurator
 
Posts: 299
Joined: Sat Mar 24, 2012 2:02 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby OneMoreNameless on Sat Nov 23, 2013 10:41 pm

... and NOW, after hearing about an update only from the Steam forums, I find the game hangs indefinitely when attempting to load my existing kingdom and cannot be played at all.

Is it really too much to expect that a game years in development, with a long open beta and over two weeks since its official release would actually function on the most basic levels?
OneMoreNameless
 
Posts: 124
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:26 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby dislekcia on Sun Nov 24, 2013 1:28 am

OneMoreNameless wrote:Is it really too much to expect that a game years in development, with a long open beta and over two weeks since its official release would actually function on the most basic levels?


No, it's not too much to expect a game to be working. You paid for it, it should work. Sorry.

We've rolled back the patch again because we didn't catch that new profile issue during testing this weekend. For what it's worth, the savegame system is currently going through a ton of changes because it's never been thrown at this many PCs that have problems connecting to Steam before. The web-player version, that has all that beta testing time behind it, works perfectly and if you have a DD.net account already, playing there is recommended right now.

Sorry, testing everything on Steam takes a lot longer than simply preparing a build and we'd already rolled back friday's patch once because it was looking in the wrong places for people's run data. I should have tested more.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1753
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

PreviousNext

Return to Desktop Dungeons

Who is online

Users browsing this forum: Astral, Darvin, Yahoo [Bot] and 4 guests