Steam just added my country's currency in the store...

Talk to QCF .. we love to hear from you

Steam just added my country's currency in the store...

Postby William on Wed Nov 11, 2015 9:25 am

...but Desktop Dungeons' price has not been converted to my currency yet, so is unavailable for purchase at this time. Just when I was considering getting it on Steam too. I guess I will have to wait until Steam sorts out their mess.
"Because Goatperson"
User avatar
William
 
Posts: 714
Joined: Tue Jun 16, 2015 10:52 am
Location: Port Elizabeth, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby dislekcia on Thu Nov 12, 2015 1:09 pm

I'm guessing you're in SA too ;)

I've made sure all our store prices are updated for newly added local currencies, so DD should be available again.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 2291
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby William on Thu Nov 12, 2015 2:19 pm

dislekcia wrote:I'm guessing you're in SA too ;)

I've made sure all our store prices are updated for newly added local currencies, so DD should be available again.

Yip, I am in SA. I bought it last night when I saw that the price was updated. Now i have it on Steam, Gog and Android. The only other game that I have on more platforms is Minecraft. ;)

As I mentioned in the Support section, I was hoping that getting it on Steam would "fix" my save to allow me to see Goat DLC on Android (I have the Goat DLC on Gog and Steam now, but still no Android Goats). I suppose I will have to play the Goat DLC on the game's namesake platform (Desktop). ;)

On a different note, I managed to get 34/35 of the Steam achievements within 2 hours of buying it last night. It was fun pretending to be overpowered on Venture Cave. :D
"Because Goatperson"
User avatar
William
 
Posts: 714
Joined: Tue Jun 16, 2015 10:52 am
Location: Port Elizabeth, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby dislekcia on Wed Nov 18, 2015 2:58 am

The DLC should appear on new Kingdoms you create - the issue seems to be with older Kingdoms that didn't properly have transition stuff saved in them.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 2291
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby William on Thu Nov 19, 2015 6:19 pm

dislekcia wrote:The DLC should appear on new Kingdoms you create - the issue seems to be with older Kingdoms that didn't properly have transition stuff saved in them.

I don't suppose there is a fix for the older kingdom saves on your side? :)
"Because Goatperson"
User avatar
William
 
Posts: 714
Joined: Tue Jun 16, 2015 10:52 am
Location: Port Elizabeth, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby dislekcia on Sun Nov 22, 2015 12:04 am

Not as yet, no. But I am getting a better description of the save format soon, so maybe that'll help lower the brick wall I'm running into.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 2291
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby William on Sun Nov 22, 2015 6:46 am

dislekcia wrote:Not as yet, no. But I am getting a better description of the save format soon, so maybe that'll help lower the brick wall I'm running into.

Ah, cool. I could always go the fun route and rerainbow a new kingdom from scratch. ;) I'm pretty sure that's my plan eventually.
"Because Goatperson"
User avatar
William
 
Posts: 714
Joined: Tue Jun 16, 2015 10:52 am
Location: Port Elizabeth, South Africa

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby Jestai on Wed Nov 25, 2015 9:59 pm

As I've also said in the Support section, I have the same problem. Too bad i bought the DLC RIGHT AFTER a full kingdom rebuild. :/
If you can fix it, I would also greatly appreciate it!
Jestai
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 04, 2012 9:09 am

Re: Steam just added my country's currency in the store...

Postby Jestai on Mon Feb 08, 2016 8:11 pm

Thanks a lot for fixing this ! It's much appreciated.
Jestai
 
Posts: 8
Joined: Wed Jul 04, 2012 9:09 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest