2 bugs, one with chrome and another with explorers guild

Got a problem? Let us know!

2 bugs, one with chrome and another with explorers guild

Postby Saazaam on Tue Nov 15, 2011 2:02 am

When trying to play desktop dungeons on a mac (10.5.8) in chrome the graphics are very messed up, speech bubbles have no text in them, and the map often looks explored even when it isn't. In safari it is fine though, very strange.

Also, when I try and do the first challenge in explorers guild a huge error message pops up and the game freezes.
exception has been thrown by the target of the of an invocation --> system.invalidcastexception: cannot cast from source type to destination type at TextMeshBase.CreateNew (System.String_fontPath) [0x00000] in <filename unknown>:0 ect....
Saazaam
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:56 am

Re: 2 bugs, one with chrome and another with explorers guild

Postby dislekcia on Wed Nov 16, 2011 12:14 pm

Argh. I'm really not enjoying browsers... That graphics bug is probably a function of how much memory Chrome is giving the Unity plugin, so it's going with a less precise depth-buffer. I'll need to see if I can set that somewhere.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1751
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: 2 bugs, one with chrome and another with explorers guild

Postby gamaholic on Thu Nov 17, 2011 2:54 pm

Greetings,

Have only recently begun playing with the beta version of the new Desktop Dungeons (the first free version is brilliant and I have had countless hours of enjoyment). I am glad I could help a little by pre-paying to support the amazing developers of this project.

As for the Beta, I love the new look and content. Unfortunately, when I go to the Explorer's Guild to get puzzles, I have never gotten to see the puzzles, as the link causes a fatal game error where a big box of code appears, neither the start or the finish of which is visible.

I suspect this is a known issue, but felt you guys may appreciate any feedback at this point. I am playing on a laptop pc with Windows Vista (I may be one of a small group who loves Vista).

Thank you for all the hard work and for years of free enjoyment prior!
gamaholic
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 17, 2011 2:42 pm

Re: 2 bugs, one with chrome and another with explorers guild

Postby dislekcia on Fri Nov 18, 2011 12:10 am

Thanks for the support :)

Yup, the Explorer's Guild bug is known and fixed. It'll work again after the update tomorrow.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1751
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest