Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Got a problem? Let us know!

Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby 1halfelf on Fri Mar 16, 2012 6:35 pm

When I pull up the web page in FireFox to play Desktop Dungeons the Unity Player never loads it. If I do the same in Chrome, I get a message saying "Failed to download data file". IE tells me "Invalid data file". Any idea what's going on?

Thanks!
User avatar
1halfelf
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 13, 2012 4:41 pm

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby walkerno5 on Mon Mar 19, 2012 9:09 pm

I get "The content was stopped because a fatal content error was detected". Any ideas?
walkerno5
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 19, 2012 8:50 pm

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby RaiKhan on Tue Mar 20, 2012 1:25 am

Hi,

Just to say that I am having the exact same problem.

I got the beta today, tried it for about an hour and it all worked fine. However, after loging out and trying to log back in a while back, I hit this 'Unity not loading' wall.

I tried clearing cookies from the browser but that didn't change anything. I am using a Macbook Pro with OS X 10.6.8, Firefox 11 and Chrome 17.0.963.79.

Hope this helps track down the problem... :)
RaiKhan
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:17 am

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby RaiKhan on Tue Mar 20, 2012 1:26 am

Hi,

Just to say that I am having the exact same problem.

I got the beta today, tried it for about an hour and it all worked fine. However, after loging out and trying to log back in a while back, I hit this 'Unity not loading' wall.

I tried clearing cookies from the browser but that didn't change anything. I am using a Macbook Pro with OS X 10.6.8, Firefox 11 and Chrome 17.0.963.79.

Hope this helps track down the problem... :)
RaiKhan
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:17 am

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby 1halfelf on Tue Mar 20, 2012 2:08 am

Starting to go through ... withdrawal... <gasp>. Need help!

<grin>
User avatar
1halfelf
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 13, 2012 4:41 pm

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby dislekcia on Wed Mar 21, 2012 7:47 am

I'm pretty sure that means that the game was corrupted during download somehow - try clearing your cache and trying again. If the problem persists, hopefully a new build will help on friday (your ISP might be running some sort of cache that's serving you a corrupted file instead of getting the new one).
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1756
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Can't get the Unity player to load Desktop Dungeon beta

Postby RaiKhan on Wed Mar 21, 2012 1:38 pm

Clearing the cache and reinstalling Unity didn't help. Also, the same issue is happening for me on different ISPs, so thats probably not it... Lets see what Friday brings :)
RaiKhan
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 20, 2012 1:17 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest