Bug in Tower of Gaan-Telet

Got a problem? Let us know!

Bug in Tower of Gaan-Telet

Postby bagafdu on Mon Mar 26, 2012 6:41 pm

Hi.
When i select the dungeon "Tower of Gaan-Telet" in the overview of the Kingdom, the information that should be in the right panel (review, % completition, clases, etc.) doesnt change. Instead there shows the information of the last dungeon selected before.
Excuse my english please :)
bagafdu
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 26, 2012 6:35 pm

Re: Bug in Tower of Gaan-Telet

Postby dislekcia on Fri Mar 30, 2012 9:44 am

Do you mean you're selecting the quest flag? That quest shows up before the tower is actually available, so it doesn't have a dungeon to send you to until you complete the story that unlocks that dungeon.
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1720
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Bug in Tower of Gaan-Telet

Postby bagafdu on Fri Mar 30, 2012 12:06 pm

No. I mean selecting the dungeon. I think the dungeon appeared before i could play it. When i click on it the data on the left pannel remains the last dungeon selected.
bagafdu
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 26, 2012 6:35 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests