"Load from the cloud" option

Got a problem? Let us know!

"Load from the cloud" option

Postby nopaint on Tue Nov 19, 2013 11:59 am

Well, I've been playing this game on steam. On one computer it works, on the other, it doesn't. The thing is, the cloud sync option doesn't sync correctly with the steam version, and the cloud sync option seems to have problems dealing with this. So why not add a "load from the cloud" option?
User avatar
nopaint
 
Posts: 12
Joined: Thu Nov 14, 2013 7:01 pm

Re: "Load from the cloud" option

Postby dislekcia on Tue Nov 19, 2013 12:46 pm

If you click on the "edit" button next to your kingdom name on the splash screen at startup and you're logged in, it'll grab a list of all the saved games you've got on the cloud. It should pop up a warning if that fails...
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1754
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest