Beta Feedback - Issues?

All things Desktop Dungeons

Beta Feedback - Issues?

Postby Sting-Ray_ZA_ on Wed Aug 03, 2011 8:28 am

Howdy. So, I fired up my trusty web browser to gain access to the beta.

Everything moved along swimmingly, except when I got to the section between Tutorial 2 & 3. (There will be spoilers, if you could call them that below).

So, after completing Tutorial 2, you get to the Kingdom screen for the first time. You're asked to click on 'Go Adventuring' which takes you to the map that shows the Kingdom screen and the dungeon for Tutorial 3. (Sorry - didn't screenshot this - it was all going to plan at this point). I clicked on the Tutorial 3 dungeon and was back at the Kingdom screen.

After looking at the screen for a bit, I noticed the Human Icon floating in space. (see the circled bit in top right.) Image

So I clicked that, and it disappeared, but the Guard icon started floating in space in the top left (see pic) Image

I clicked that and it seemed to continue ok.

I'm not sure if this is the way its supposed to display, or if there's supposed to be a more intuitive 'select your race/class' screen shown instead of just the kingdom.

Either way, I though I'd let you folks know I've found (what I consider to be) a bug.

Cheers
Sting-Ray

EDIT: OK, so I see other people have also raised this, and it starts making more sense as you unlock other races/classes. Still, I think there might be a better way to display this - it's easy once you've done it a time or few, just not particularly self explanatory first time around...
Sting-Ray_ZA_
 
Posts: 1
Joined: Wed Aug 03, 2011 8:13 am

Return to Desktop Dungeons

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 2 guests