Can't launch the game - again

Got a problem? Let us know!

Re: Can't launch the game - again

Postby Tirao on Sun Nov 11, 2012 12:14 pm

My unity crashes also inside chrome as well as internet explorer:

log:
(windows 7 64bit)

121111 13:05:00 ------------------------------------------------------------
121111 13:05:00 Instance starting, version 3.5.6f4_b81e0151ec83, UNITY_WEB_ENABLE_AUTODOWNLOAD: 1, GetDisableAutoUpdates(): 0
121111 13:05:00 Datafile http://www.desktopdungeons.net/Game/Des ... 1b.unity3d
web: player version 3.5.6f4
GfxDevice: creating device client; threaded=0
Direct3D:
Version: Direct3D 9.0c [aticfx32.dll 8.17.10.1151]
Renderer: AMD Radeon HD 6800 Series
Vendor: ATI
VRAM: 1008 MB (via DXGI)
Caps: Shader=30 DepthRT=1 NativeDepth=1 NativeShadow=1 DF16=1 DF24=1 INTZ=1 RAWZ=0 NULL=1 RESZ=1 SlowINTZ=1
web: load mono
Mono path[0] = 'C:/Users/Meakeiok/AppData/LocalLow/Unity/WebPlayer/player/3.x.x/Data/lib'
Mono path[1] = 'C:/Users/Meakeiok/AppData/LocalLow/Unity/WebPlayer/mono/3.x.x/Data/lib'
web: start, src=../Game/DesktopDungeons_beta_081b.unity3d abs=http://www.desktopdungeons.net/Game/DesktopDungeons_beta_081b.unity3d
Initialize engine version: 3.5.6f4
web: sucessfully initialized
121111 13:05:00 loader: start ok
121111 13:05:03 Times: download 0.4 load 2.5
Loading webdata version: 3.5.6f4
Begin MonoManager ReloadAssembly
Platform assembly: C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\Data\lib\UnityEngine.dll (this message is harmless)
Non platform assembly: C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\Assembly-CSharp.dll (this message is harmless)
Loading C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\Assembly-CSharp.dll into Unity Child Domain
Non platform assembly: C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\Ionic.Zlib.dll (this message is harmless)
Loading C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\Ionic.Zlib.dll into Unity Child Domain
Non platform assembly: C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\System.Xml.dll (this message is harmless)
Loading C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\player\3.x.x\System.Xml.dll into Unity Child Domain
- Completed reload, in 0.088 seconds
<RI> Initializing input.

<RI> Input initialized.

desktop: 1920x1080 60Hz; virtual: 1920x1080 at 0,0
Platform assembly: C:\Users\Meakeiok\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\mono\3.x.x\Data\lib\System.dll (this message is harmless)
121111 13:05:04 Setting error display: 'The content was stopped because a fatal
content error has been detected.', details: '', link: 0
web: shutdown player
web: shutdown finished
121111 13:05:05 loader: final cleanup
121111 13:05:05 loader: unload unity dll
Tirao
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 03, 2011 4:05 pm

Re: Can't launch the game - again

Postby djfatsostupid on Sun Nov 11, 2012 5:04 pm

I feel like this deserves a sticky post so we know we aren't alone? I've tried on three computers now and it crashes while trying to load.

To be fair I feel like I got a good deal paying $20 for the freeware version, but best of luck getting the beat working.
djfatsostupid
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 11, 2012 5:02 pm

Re: Can't launch the game - again

Postby TuRnaD0 on Sun Nov 11, 2012 6:49 pm

Just payed for the game yesterday, and been playing a little, and now i have this problem again.

i know it's a Beta, but when well this be fixed ? :roll:
TuRnaD0
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 11, 2012 6:45 pm

Re: Can't launch the game - again

Postby Nandrew on Mon Nov 12, 2012 10:30 am

djfatsostupid wrote:I feel like this deserves a sticky post so we know we aren't alone? I've tried on three computers now and it crashes while trying to load.

To be fair I feel like I got a good deal paying $20 for the freeware version, but best of luck getting the beat working.


Here's hoping. :cry:

A good idea on the sticky, though. We've been meaning to put a copy of the FAQ in this subforum, too, so I think we could include an announcement of the broad issues we're having at the moment.
User avatar
Nandrew
 
Posts: 569
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:59 pm

Re: Can't launch the game - again

Postby Minaro on Mon Nov 12, 2012 3:00 pm

The latest update did seem to improve it *slightly* - I don't get stuck on the 'black-background-kingdom-screen loading'-screen anymore, but it hasn't managed to load properly even once so far. I always have bugged graphics the times it has managed to load, where I either have no walls/backgrounds in dungeons, black backgrounds in the inventory aswell as no character image OR it simply freezes (in the dungeons where it DOES load walls/backgrounds).

*Edit*
Err, scratch that. Today, in every attempt I've made, Unity has crashed the moment I went into a dungeon. Tried twice so far. On a different note, I'm almost done with the Alpha.
Minaro
 
Posts: 18
Joined: Wed Oct 24, 2012 12:46 pm

Previous

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron