Bug reports (Spoilers ahoy!)

All things Desktop Dungeons

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby flap on Thu Feb 13, 2014 5:16 pm

I am being proposed a PQI involving a goblin.
But I haven't unlocked the goblins yet (I am not even supposed to know that I can choose them as a class). It looks like a bug to me.
flap
 
Posts: 249
Joined: Thu Jun 02, 2011 3:26 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby ArcticMetal on Sat Feb 15, 2014 4:44 am

I was doing a PQI - Halfling Bloodmage Miser in the Labyrinth. I clicked a random square in exploration (NOT a shop) and
I got a warning that I failed the PQI. I checked my badges, Miser was marked with the "timer" symbol, not the red X,
though the PQI mission was marked with an X. I decided to go through with it anyhow, got the miser badge, and I
got the PQI reward at the end anyways.
ArcticMetal
 
Posts: 17
Joined: Sun Feb 10, 2013 7:03 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby CoolBoy on Sat Feb 15, 2014 7:52 am

I was doing a Warlord run on Hobbler's Hold (the only easy map) and finished it. For whatever reason, it didn't register as me having completed it with that class. I beat it a second time and it registered fine. I've had a few random instances like this before on various maps with different classes. Thankfully, I've never had it happen on a Vicious dungeon victory for I'd be a bit miffed. :)
CoolBoy
 
Posts: 54
Joined: Fri Jun 29, 2012 5:22 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby Idealect on Thu Mar 27, 2014 2:02 pm

I killed the boss on a hoarder run of the den of danger as an assassin to finish the tier 3 quest (I know not relevant, just sharing my pain) then went into the subdungeon with yeager the arena master type guy. I killed the first combatant, fine but when I killed the second guy I was stuck in the arena and eventually surrendered. Actually come to think of it maybe patches teleported me on level up after I was teleported out. Could patches go off first somehow and then have the guy pull you out (if that is what happened.)?
Idealect
 
Posts: 4
Joined: Thu Mar 27, 2014 1:50 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby lieronet on Tue Apr 08, 2014 12:47 pm

Not really a bug, but the URL for playing the game on the web is still /play-desktop-dungeons-beta/ Probably should change that :L
lieronet
 
Posts: 29
Joined: Tue Oct 15, 2013 6:21 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby booooooze on Wed Apr 30, 2014 6:11 am

Was clearing beserker camp for the fire heart (clear with any four classes). One of the classes I did was goatperson, but he didn't trigger completion of the quest (should have taken a screenshot, my bad). I'm guessing he won't trigger any of the "complete with any x classes" quests, but not sure since I don't have any left.
booooooze
 
Posts: 282
Joined: Thu Aug 18, 2011 3:36 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby dislekcia on Wed Apr 30, 2014 12:21 pm

booooooze wrote:Was clearing beserker camp for the fire heart (clear with any four classes). One of the classes I did was goatperson, but he didn't trigger completion of the quest (should have taken a screenshot, my bad). I'm guessing he won't trigger any of the "complete with any x classes" quests, but not sure since I don't have any left.


Yup, Goatperson doesn't complete quests. That should be part of the class description somewhere...
User avatar
dislekcia
 
Posts: 1751
Joined: Fri Mar 25, 2011 5:58 pm
Location: Cape Town, South Africa

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby lieronet on Thu May 01, 2014 12:43 pm

Trying to play the game over the web, it just hangs forever trying to get to the page.
lieronet
 
Posts: 29
Joined: Tue Oct 15, 2013 6:21 pm

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby TheSchachter on Thu May 01, 2014 2:26 pm

lieronet wrote:Trying to play the game over the web, it just hangs forever trying to get to the page.


Just had a quick look myself, my browser is displaying a message over the unity player's window saying "This plugin is vulnerable and should be updated".

Dunno whether you guys know this, or maybe it's just my browser being difficult and not actually a problem or something, but just thought I'd give a heads up in case it's helpful.
Come watch my Desktop Dungeons Videos!
http://www.youtube.com/channel/UCthxFjzttU83tslTUnoFhug
User avatar
TheSchachter
 
Posts: 219
Joined: Mon Aug 06, 2012 4:40 am

Re: Bug reports (Spoilers ahoy!)

Postby berpdreyfuss on Thu May 01, 2014 8:17 pm

lieronet wrote:Trying to play the game over the web, it just hangs forever trying to get to the page.


It works for me. With Opera, I have the problem that I need to restart the browser one time before it works, so that might help.
berpdreyfuss
 
Posts: 232
Joined: Fri Jun 01, 2012 11:48 am

PreviousNext

Return to Desktop Dungeons

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 2 guests

cron